ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКУ ОСОБИСТІСНОЇ БЕЗПОРАДНОСТІ ТА САМООЦІНКИ - Дучимінська, Тамара Іванівна (Психологічні студії, 2022)
У статті здійснено теоретичний аналіз поняття безпорадності; розкрито психологічні особливості взаємозв’язку безпорадності та самооцінки; виявлено, що виникнення завченої безпорадності залежить від рівня самооцінки, який може змінюватися у процесі вирішення завдань різної складності.