ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОБРАЗУ МАЙБУТНЬОГО СУЧАСНОЇ МОЛОДІ В ДИСКУРСІ ЖИТТЄВОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ - Войтович, Неоніла Олегівна (Психологічні студії, 2022)
В контексті соціально-психологічних проблем життєвого шляху особистості розкривається образ майбутнього сучасних молодих людей. Вирішення цієї проблеми передбачає антиципацію і розуміння молоддю власних перспектив в особистісному й соціальному вимірах самореалізації. Охарактеризовано змістові, структурні й динамічні характеристики образу майбутнього у сучасної молоді в контексті суспільних змін.